fbpx

Orthomoleculair voedingsadviseur, gewichtsconsulent, ervaringsdeskundige, moeder, foodlover, levensgenieter.

Zomaar een paar termen die mij omschrijven. Nu hoor ik je denken: ervaringsdeskundige? Op welk vlak dan? Nou eigenlijk op alle vlakken waar ik anderen nu op coach; het bereiken en behouden van een gezond gewicht, beter in je vel komen (zowel fysiek als mentaal) en darmklachten verminderen.

Hoe dan?

Al sinds mijn 15e ben ik bezig met mijn gezondheid, toen kreeg ik namelijk de diagnose ziekte van Crohn. Daarnaast was ik altijd bezig met afvallen. Het ene na het andere dieet passeerde de revue maar de resultaten waren telkens maar van korte duur. Aan het eind van de rit zaten er vaak zelfs nog meer kilo’s aan dan voor ik begon met een dieet. En dat na al die ellende van mezelf uithongeren, bepaalde voeding ontzeggen of obsessief sporten… 

 

Totdat ik een paar jaar geleden (noodgedwongen) mijn leefstijl omgooide. Ik schakelde de hulp in van een diëtist en een orthomoleculair therapeut, omdat ik wilde proberen mijn darmklachten te verminderen met voeding in plaats van medicatie. En guess what? Niet alleen mijn darmklachten werden minder maar ook mijn gewicht! Kwam dat even mooi uit, zeker aangezien er na mijn zwangerschap toch flink wat kilootjes waren blijven hangen…

 

Ik voelde me veel fitter, had minder last van allerlei kwaaltjes en was – logischerwijs – een stuk vrolijker. Ik kwam letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel te zitten. En dat gun ik jou ook!

 

Gun jij het jezelf?

Ik wil kennismaken!

Of meld je HIER aan voor een gratis health call!

 

Ik selecteer iedere maand 1 persoon voor een gratis telefonische sessie van 30 minuten. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw vragen en geef ik je een paar waardevolle tips, zodat je na het gesprek meteen aan de slag kunt met je nieuwe, gezondere leefstijl!

Meteen beginnen?

Wil je niet afwachten of je wordt uitgekozen maar meteen aan de slag?

 

Speciaal voor echte doorpakkers zijn er de 1-op-1 coachingstrajecten. Benieuwd wat deze trajecten inhouden? Klik hier.

 

Geen coaching nodig maar wel op zoek naar inspiratie voor een gezond eetpatroon? Ook daar kan ik je bij helpen! Kijk hier maar eens.

Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland worden mijn consulten (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekeraar iets vergoedt? Klik dan hier.

Kennismaken is altijd gratis en vrijblijvend!

Kennismaken is altijd gratis en vrijblijvend!