fbpx

Orthomoleculair voedingsadviseur, gewichtsconsulent, ervaringsdeskundige, moeder, jurist, levensgenieter.

Zomaar een paar termen die mij omschrijven.

Maar hoezo dan ervaringsdeskundige?

 

Al sinds mijn 15e ben ik bezig met mijn gezondheid, toen kreeg ik namelijk de diagnose ziekte van Crohn.

 

Ook was ik altijd bezig met afvallen. Het ene na het andere dieet passeerde de revue maar de resultaten waren telkens maar van korte duur. Aan het eind van de rit zaten er vaak zelfs meer kilo’s aan dan voor ik begon.

 

Totdat ik een paar jaar geleden mijn leefstijl omgooide. Mijn medicatie voor de ziekte van Crohn deed niet meer wat het moest doen en ik vroeg me af of ik het niet beter in de hoek van voeding & leefstijl kon zoeken. Ik schakelde daarom de hulp in van een diëtist en een orthomoleculair therapeut. Ik leerde anders te eten en te luisteren naar mijn lichaam. En guess what? Niet alleen mijn darmklachten werden minder maar ook mijn gewicht! Kwam dat even mooi uit, zeker aangezien er na mijn zwangerschap wat kilootjes waren blijven hangen…

 

Ik voelde me opeens veel fitter, had minder last van allerlei (vage) kwaaltjes en zat veel lekkerder in mijn vel, zowel fysiek als mentaal. Dat wil toch iedereen?

Jazeker!

Meteen beginnen?

Neem dan eens een kijkje op deze pagina als je geïnteresseerd bent in foodcoaching.

 

Heb je behoefte aan meer inzicht in jouw gezondheid of heb je last van bepaalde klachten waar je in de reguliere zorg niet mee verder komt? Dan is de EMB test wat voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland worden mijn consulten (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Wil je weten of jouw verzekeraar iets vergoedt? Klik dan hier.

Kennismaken is altijd gratis en vrijblijvend!

Kennismaken is altijd gratis en vrijblijvend!