fbpx

“Wil jij fysiek én mentaal lekker in je vel zitten? 

Dan zit je hier helemaal goed!”

Als orthomoleculair voedingsadviseur en gewichtsconsulent doe ik niets liever dan jou naar een gezond en klachtenvrij lichaam coachen!

 

Dit doe ik niet door middel van een standaard behandelplan, want ieder lichaam is uniek. Ik lever dus maatwerk, een persoonlijk behandelplan. Vandaar ook de 1-op-1 trajecten, omdat ik op die manier de meest persoonlijke hulp kan bieden.

 

Ik ga je uitleggen hoe jouw lichaam werkt en hoe je jouw immuunsysteem, spijsvertering en hormonen optimaal kunt laten werken. Door middel van voeding en leefstijl, niet met medicatie.

 

Ook wanneer je geen klachten ervaart maar wel graag wat kilootjes af wilt vallen, kan ik je helpen. Met mijn ervaring als BGN geregistreerd gewichtsconsulent weet ik alles over het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Niet door te diëten maar door je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen en door de balans te vinden tussen gezond en genieten.
Ja, je mag dus nog gewoon chocolade, chips en wijntjes 🙂

Een passend traject

Ik bied verschillende trajecten aan. Afhankelijk van jouw doelen kiezen we het traject dat het beste past. Tijdens dat begeleidingstraject ga ik je leren wat voeding voor jouw lichaam doet en welke invloed voeding heeft op bijvoorbeeld je spijsvertering, je bloedsuikerspiegel en je hormonen. Vervolgens gaan we op zoek naar wat voor jouw lichaam werkt, hoe je van bepaalde kwaaltjes af kunt komen en jouw gezondheid en gewicht kunt optimaliseren. Zonder allerlei moeilijke en dure ingrediënten, gewoon gezonde gerechten waar het hele gezin van kan meegenieten zodat je niet 3 verschillende maaltijden hoeft te bereiden.

Ik wil nu beginnen!

Welke opties bied ik?

Het 3 maanden traject

 

€ 399,-

Wat krijg je?

Intake (60 minuten)

Voedingsanalyse

Uitgebreid persoonlijk advies

Persoonlijk weekmenu

1-op-1 contact

6 vervolgconsulten (30 minuten)

24/7 mail- en appcontact

Suppletieadvies

Korting op geselecteerde supplementen

Het 6 maanden traject

 

€ 599,-

Wat krijg je?

Intake (60 minuten)

Voedingsanalyse

Uitgebreid persoonlijk advies

Persoonlijke weekmenu’s (6 maanden lang!)

Boodschappenlijstjes

Handige app!

1-op-1 contact

9 vervolgconsulten (30 minuten)

24/7 mail- en appcontact

Suppletieadvies

Korting op geselecteerde supplementen

Het 12 maanden premium traject

incl EMB test!

€ 1199,-

Wat krijg je?

Intake (60 minuten)

Voedingsanalyse

EMB test

Uitgebreid persoonlijk advies

Persoonlijke weekmenu’s (het hele jaar!)

Boodschappenlijstjes

Handige app!

1-op-1 contact

15 vervolgconsulten (30 minuten)

24/7 mail- en appcontact

Suppletieadvies

Korting op geselecteerde supplementen

Good to know

  • Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.
  • De pakketprijzen zijn inclusief directe én indirecte tijd. Directe tijd is de tijd dat jij bij mij op consult bent, indirecte tijd is o.a. voorbereidingstijd, analyse, administratie, het opstellen van jouw persoonlijke advies en menu en het beantwoorden van vragen gedurende het gehele traject.
  • Betaling in termijnen is mogelijk.
  • Ben je onverhoopt verhinderd? Zeg dan je afspraak minimaal 24 uur van tevoren af via whatsapp of e-mail. Wanneer je later afzegt of de afspraak niet nakomt, komt je consult helaas te vervallen.
  • Wil je na afloop van een traject nog verder aan je gezondheid werken? Dan bekijken we samen wat je nodig hebt en maken we op basis daarvan een vervolgtraject op maat.

Steffi de Rijck – Voeding & Lifestyle is lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door een groot aantal zorgverzekeraars.

Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken of neem contact met mij op.

Hoe ziet een begeleidingstraject eruit?

STAP 1:

Jouw klachten en doelen in kaart brengen

Zodra je hebt besloten om samen met mij aan je doelen te gaan werken, plannen we een intakegesprek in. Ter voorbereiding op dat gesprek stuur ik je een voedingsdagboek en een intakeformulier toe, met het verzoek die uiterlijk 24 uur voor onze afspraak ingevuld terug te sturen. Zo kan ik me goed voorbereiden op ons gesprek en kan ik jouw hulpvraag beter begrijpen.

 

Twijfel je over welk pakket het beste bij jou past en wil je eerst even bellen? Dan kan uiteraard!

Klik dan HIER om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

STAP 2:

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we het ingevulde intakeformulier en nemen we het bijgehouden voedingsdagboek door. Aan de hand van het dagboek bespreken we jouw huidige eetgewoonten en leefstijl en op basis daarvan krijg je alvast een aantal tips en tricks mee, zodat je na het intakegesprek meteen aan de slag kunt met je nieuwe, gezondere leefstijl.

 

Na het intakegesprek ga ik aan de slag met jouw behandelplan, wat ik je per e-mail toestuur. Dit behandelplan is altijd persoonlijk, afgestemd op jouw leefstijl, doelen, voorkeuren en allergieën of intoleranties.

 

*Bij het premium pakket nemen we tijdens het intakegesprek ook de bloedtest af.

STAP 3:

Het vervolgtraject

Na 2 weken hebben we het eerste vervolgconsult en tijdens de eerste 3 maanden zullen we elkaar steeds om de week zien. Daarna bouwen we de frequentie van de vervolgconsulten af op basis van jouw voortgang en wensen.

 

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we uitgebreid hoe het de afgelopen periode is gegaan. Wat heb je ervaren, wat ging er goed en wat vond je lastig? Je kunt de vervolgconsulten zien als coachsessies; ze houden je gemotiveerd en werken als stok achter de deur. Daarnaast is het fijn om gewoon even te kunnen sparren, vragen te kunnen stellen of ervaringen te delen.

 

Naast de coachsessies sta ik voor je klaar via whatsapp of e-mail, om je vragen te beantwoorden of voor een peptalk als je dat nodig hebt.

 

We werken samen, in (kleine) stapjes, toe naar jouw doel. We gaan niet voor snelle, korte-termijn resultaten maar voor gezonde, duurzame leefstijl veranderingen.


“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Albert Einstein


Dusssss….

Blijf je nog even aanmodderen of doorbreek je eindelijk die patronen?

Gooi je leefstijl om en kies voor de beste versie van jezelf!