fbpx

Wil jij fysiek én mentaal lekker in je vel zitten? 

Dan zit je hier helemaal goed!

Als orthomoleculair voedingsadviseur en gewichtsconsulent is het mijn missie om jou naar een gezond en fit leven te helpen met een speciaal op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies.

 

Ik ga je uitleggen hoe jouw lichaam werkt en hoe je het voor je kunt laten werken, in plaats van tegen je. Zo gaan we bijvoorbeeld bekijken welke voeding, supplementen, beweging én ontspanning jouw lichaam nodig heeft.

 

Ook wanneer je geen klachten ervaart maar wel graag wat kilootjes af wilt vallen, kan ik je helpen. Met mijn ervaring als BGN geregistreerd gewichtsconsulent weet ik alles over het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Niet door te diëten maar door je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen en door de balans te vinden tussen gezond en genieten. Want chocolade, chips en wijn zijn veel te lekker om altijd nee tegen te zeggen 😉

Altijd een passend traject

Ik bied verschillende vormen van begeleiding aan. Afhankelijk van jouw klachten en doelen bepalen we samen welke manier het beste bij jou past. Starten we met een EMB test om gericht aan de slag te gaan met bepaalde klachten of heb je behoefte aan wat meer algemene voedingsadviezen? Het kan allemaal!

Ik wil een afspraak maken

Welke opties bied ik?

Coachingstraject

 

€ 299,-

Wat krijg je?

Uitgebreide online vragenlijst

Voedingsdagboek

Intakegesprek (60 minuten)

Voedingsanalyse

Wegen & meten

Persoonlijk voedings- & leefstijladvies

4 vervolgconsulten (30 minuten)

1-op-1 coaching

24/7 mail- en appcontact

Los consult

 

€ 37,50

Losse consulten kunnen worden afgenomen als aanvulling op het coachingstraject of als aanvulling op een EMB test.

 

Ik bied geen eenmalige losse consulten aan zonder voorafgaande test of coaching, omdat één consult nou eenmaal niet voldoende is om je leefstijl te veranderen.

Good to know

  • De prijzen zijn inclusief directe én indirecte tijd. Directe tijd is de tijd dat jij bij mij op consult bent, indirecte tijd is o.a. voorbereidingstijd, analyse, administratie, het opstellen van jouw persoonlijke advies en het beantwoorden van vragen gedurende het traject.

 

  • Het traject kan eventueel in 2 termijnen van € 149,50 betaald worden.

 

  • Ben je verhinderd? Zeg je afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren af via whatsapp of e-mail. Wanneer je later afzegt of de afspraak niet nakomt, moet ik je consult helaas in rekening brengen.

Steffi de Rijck – Voeding & Lifestyle is lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat mijn pakketten deels of volledig vergoed worden door een groot aantal zorgverzekeraars.

 

Wil je weten of jouw verzekering iets vergoedt? Klik dan hier om te kijken of neem contact met mij op.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

STAP 1:

Jouw klachten en doelen in kaart brengen

Zodra je hebt besloten om samen met mij aan je doelen te gaan werken, plannen we een intakegesprek in. Ter voorbereiding op dat gesprek stuur ik je een voedingsdagboek en een online vragenlijst (intakeformulier) toe, met het verzoek die uiterlijk 24 uur voor onze afspraak ingevuld terug te sturen. Zo kan ik me goed voorbereiden op ons intakegesprek en je meteen al tips meegeven.

STAP 2:

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we de ingevulde vragenlijst en nemen we jouw voedingsdagboek door. We zoomen in op jouw huidige eetgewoonten en leefstijl en ik geef je alvast wat tips hoe je deze kunt verbeteren. Zo kun je na het intakegesprek meteen aan de slag met je nieuwe, gezondere leefstijl!

 

Een aantal dagen na het intakegesprek ontvang je jouw persoonlijke voedings- & leefstijladvies en kan het traject echt beginnen!

STAP 3:

Het vervolgtraject

Na 2 weken hebben we het eerste vervolgconsult en daarna zullen we elkaar nog 3 keer zien, steeds om de 2 weken.

 

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we uitgebreid hoe het de afgelopen weken is gegaan. Wat heb je ervaren, wat ging er goed en wat vond je lastig? Ik zal je tijdens deze consulten ook steeds even wegen en je kunt natuurlijk al je vragen stellen. Je kunt de vervolgconsulten zien als coachsessies; ze houden je gemotiveerd en werken als stok achter de deur.

 

Naast de coachsessies sta ik 24/7 voor je klaar via whatsapp of e-mail, om tussentijdse vragen te beantwoorden of voor een peptalk!


“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Albert Einstein


Dusssss….

Blijf je nog even aanmodderen of doorbreek je eindelijk die patronen?

Gooi je leefstijl om en kies voor de beste versie van jezelf!